Yrkeshögskola C3L

Vi är specialiserade på IT-utbildningar inom yrkeshögskolan och bedriver för tillfället ” Systemutvecklare med Java-specialisering” .

Spetskompetens

Vår strävan är att ge dig undervisning av hög kvalité som leder till jobb. Därför har våra instruktörer unik spetskompetens och mångårig erfarenhet av vuxenutbildning. Vi arbetar  dessutom med en teknisk plattform av högsta kvalité . Det ger skolans utbildningar högsta aktualitet och de rätta förutsättningarna att utbilda mycket skarpa utvecklare som omedelbart efter examen är anställningsbara .

Utbildningar med snabb utveckling

Våra Yh-utbildningar är i en ständig process genom ett nära samarbete med företag och näringsliv och är därför perfekta för just utbildning inom programutveckling. IT-branschen förändras kontinuerligt och utvecklingen går mycket snabbt. I den utvecklingen ligger vi på YhC3L i framkant.

Vår ledningsgrupp består också av en majoritet av de allra bästa från näringslivet, men också av representanter från KTH, vår egen skola och elever.

Ställer krav – ger resultat

På YhC3L ligger ribban högt. Det krävs att man lägger minst 40 timmar i veckan på arbetet i skolan. Utbildningarna fokuserar mycket på din individuella kunskap och utveckling men också på att träna dig till en aktiv och självgående problemlösare.

Det hårda arbetet man lägger på utbildningen här, betalar sig i en bransch med stor konkurrens men också med en hög tillväxt.

Vilka är YhC3L?

Vi är en modern Yrkeshögskola som har varit med sedan KY-starten 1996 och har nu 18 års erfarenhet av IT-utbildningar.

Vårt stora kontaktnät i IT-branschen och flera hundra examinerade studenter, etablerade i olika företag och organisationer, är ett bevis på vår höga kvalitet.

Välkommen till YhC3L och branschen!

Likabehandlingsplan

Klicka här för att komma till C3L:s likabehandlingsplan.